Folders van Krëfel

Laatste folderupdate: 01-12-21

Krëfel folder

Geldig: 1 dec. t/m 31 dec.

Deze Krëfel folder met actuele aanbiedingen is nog 29 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Krëfel en bespaar op je aankopen bij Krëfel.

Krëfel folder

Geldig: 30 nov. t/m 24 dec.

Deze Krëfel folder met actuele aanbiedingen is nog 22 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Krëfel en bespaar op je aankopen bij Krëfel.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Krëfel folder online staat?
Al 27.424 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Krëfel folder online staat?
Al 56.895 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

Krëfel folder en promoties

Krëfel is al meer dan 50 jaar een bekende landelijke keten elektronica zaken met ruim 75 winkels in België en een uitgebreide webshop. Samen geven zij elke maand een mooie promo folder uit met een groot aantal aantrekkelijke aanbiedingen en promoties. Het Krëfel assortiment bestaat uit huishouden en groot  electro, koken en tafelen, verzorging en gezondheid, telefonie en navigatie, computer en tablet, computeronderdelen, inbouwtoestellen, beeld en geluid, foto en video en sport, gaming en domotica. Bij Krëfel vindt u vrijwel alle bekende grote merken, zoals Acer, Apple, B&O, Boretti, Canon, Electrolux, Garmin, HP, JBL, Leifheit, Miele, Nilfisk, Philips, Ricoh en nog veel meer. Krëfel staat bekend om zijn goede kwaliteit en uitstekende service door zijn professionele verkopers. Kijk daarom als u op zoek bent naar een nieuwe smart tv, een espressoapparaat, een wasmachine of een inbouwtoestel eerst even in de Krefel promotie folder voor de laatste aanbiedingen, promoties en rode prijzen of bestel gemakkelijk online in de uitgebreide webshop. Meer informatie over de Krëfel winkels, openingsuren, de Krëfel promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.krëfel.be