Folders van Vanden Borre

Laatste folderupdate: 15-11-21

Vanden Borre folder

Geldig: 15 nov. t/m 31 dec.

Deze Vanden Borre folder met actuele aanbiedingen is nog 29 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Vanden Borre en bespaar op je aankopen bij Vanden Borre.

Vanden Borre folder

Geldig: 30 nov. t/m 15 dec.

Deze Vanden Borre folder met actuele aanbiedingen is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Vanden Borre en bespaar op je aankopen bij Vanden Borre.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Vanden Borre folder online staat?
Al 52.809 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Vanden Borre folder online staat?
Al 45.087 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

Vanden Borre folder en promoties

Vanden Borre is een bekende keten elektronicawinkels met ongeveer 73 winkels in België en een uitgebreide webshop. Elke maand geven zij een mooie folder uit met een aantal aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen uit het omvangrijke assortiment. Dit Vanden Borre assortiment bestaat uit audio, tv’s, multimedia, telefonie en huishoudelektro van de meeste bekende merken, zoals Samsung, LG, Philips, Acer, HP, JBL, Miele, Bosch en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar een Philips smart tv, een HP Laptop of een afwasmachine van Miele, bij Vanden Borre heeft u altijd de keuze uit een compleet assortiment tegen concurrerende prijzen. Bovendien profiteert u van de 10 garanties en een uitstekende klantenservice. Kijk in de Vanden Borre promofolder voor de actuele aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de mooie webshop. “Vanden Borre, in alle vertrouwen.” Meer informatie over de Vanden Borre winkels, de openingstijden, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.vandenborre.be