Folders van Adidas

Laatste folderupdate: 15-04-2022

Adidas folder

Geldig: 14 apr. t/m 13 jun.
Trending

Deze Adidas folder met actuele aanbiedingen is nog 22 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Adidas en bespaar op uw aankopen bij Adidas.

Adidas folder

Geldig: 11 apr. t/m 9 jun.
Trending

Deze Adidas folder met actuele aanbiedingen is nog 18 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Adidas en bespaar op uw aankopen bij Adidas.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Adidas folder online staat?
Al 21.026 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Adidas folder online staat?
Al 25.722 mensen gingen u voor

Promoties bij Adidas

Download de gratis app met 900+ winkels

Adidas folder en promoties

Adidas, al sinds 1949 het bekende Duitse sportmerk, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste sportmerk van Europa met 2 Adidas outletstores in België en een mooie webshop. Daarnaast wordt het merk ook verkocht in een groot aantal sportwinkels en warenhuizen, zoals JD Sport, Decathlon, Eurosport en Footlocker. Elk seizoen brengen zij een mooie promofolder of lookbook uit met de nieuwe collectie en een aantal aantrekkelijke promoties en aanbiedingen uit het assortiment. Dit Adidas assortiment bestaat uit schoenen, kleding en accessoires voor het hele gezin en voor een groot aantal sporten, zoals voetbal, basketbal, golf, tennis, rugby en hardlopen. Maar ook voor andere outdoor sporten, joggers en thuissporters is het merk met de 3 strepen de beste keuze, vanwege zijn uitstekende kwaliteit en pasvorm. Speciaal voor hen ook heeft Adidas speciale collecties samengesteld, zoals de Superstar-, de NMD, de Gazelle-, Stan Smith- en Pharrell Williams collectie. Wilt u een nieuwe sportoutfit aanschaffen of nieuwe sportschoenen of een nieuwe T-shirt kopen, kijk dan eens in de Adidas promofolder voor de nieuwste collectie en laatste promoties of bestel uw sportkleding direct online in de overzichtelijke webshop. “Adidas, jouw sportwinkel voor elke sport.” Alle informatie over de Adidas winkels, de openingsuren, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.adidas.be