Folders van Intersport België

Intersport folder

Geldig: 22 jan t/m 22 feb
Trending

Deze Intersport folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Intersport klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Intersport folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Intersport filialen.

time
Intersport Nog 23 uur geldig

Bekijk de Intersport folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Intersport folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Intersport folder en promoties

Intersport is een internationale keten sportspeciaalzaken met 5 winkels in België en een aantrekkelijke webshop. Met een ruime keuze sterke A-merken en exclusieve, deels eigen merken is Intersport bij uitstek de specialist in voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en skating. Intersport kiest voor kwaliteit en service in combinatie met scherpe prijzen. Kijk in de Intersport promo folder voor de laatste promoties en rode prijzen of bezoek de site voor de Intersport catalogi en Intersport Cadeaucheque. "Intersport, sport to the people." Meer informatie over de Intersport winkels, openingsuren en de Intersport promo folder kunt u vinden op: www.intersport.be

Uw Intersport winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Intersport en betaal nooit meer teveel. Intersport heeft in België 6 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Intersport folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 22-01-2024 t/m 22-02-2024. Deze week zijn er 15 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Tee-shirt de running à manches longues femme DRI FIT SWOOSH 1/2 ZIP, Sweatshirt de training à capuche femme DRI-FIT ONE en Sweatshirt à capuche femme NSESSNTL CLCTN FLC OS HD wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Intersport nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Brussel, Gent, Herent of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Intersport.

Als u in de Intersport folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Sport, zoals Decathlon, AS Adventure of Sports Direct. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Intersport soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Intersport website.

Veelgestelde vragen over Intersport

Waar vind ik de Intersport folder van volgende week?

In de Intersport folder volgende week vind je de Intersport aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Intersport folder van deze week?

De Intersport folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Intersport folder geldig van 22-01-2024 t/m 22-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Intersport ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Intersport?

Intersport heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Intersport vindt u terug in de Intersport folder van 22-01-2024 t/m 22-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Intersport. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Tee-shirt de running à manches longues femme DRI FIT SWOOSH 1/2 ZIP, Sweatshirt de training à capuche femme DRI-FIT ONE en Sweatshirt à capuche femme NSESSNTL CLCTN FLC OS HD

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Intersport in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Intersport. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Intersport?

Op de website van Intersport kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Intersport vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Intersport wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Intersport?

Bij Intersport kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Intersport te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Intersport folder van 22-01-2024 t/m 22-02-2024

close-icon close-icon

Is Intersport nu open?

De Intersport vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Intersport bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Intersport-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Intersport de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Intersport hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Intersport vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Intersport voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Intersport folder van 22-01-2024 t/m 22-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Intersport pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Intersport vestigingen zijn er in België?

Intersport heeft diverse filialen, op de website van Intersport vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Intersport in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Intersport, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Intersport, kan u surfen naar de website van Intersport. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Intersport voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Intersport promo's

🛍️ Intersport folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 15
🏷️ Categorie: Sport
🕰️ Laatste folderupdate: 22-01-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw