Black Friday folders van Basic-Fit

Laatste folderupdate : 22/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Basic-Fit folder online staat?
Al 23.802 mensen gingen u voor

Black Friday Basic-Fit deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Basic-Fit Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Basic-Fit tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Basic-Fit deals! Schrijf u nu in voor de Basic-Fit nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Basic-Fit. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Basic-Fit winkels, vindt u op Basic-Fit website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Basic-Fit

Wanneer begint Black Friday bij Basic-Fit?

Black Friday promoties van Basic-Fit zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Basic-Fit. De folder geldig van 18-09-2023 t/m 24-09-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Basic-Fit?

Tijdens Black Friday heeft Basic-Fit dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Puma squad fleece sweatpants voor jongeren puma

Body-solid pro-style ab board gab60

Grindband vittoria terreno dry g2 tnt

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Basic-Fit bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Basic-Fit verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Basic-Fit voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Basic-Fit Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Basic-Fit Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0