Black Friday folders van Bax Shop

Laatste folderupdate : 9/06/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Bax Shop folder online staat?
Al 18.871 mensen gingen u voor

Black Friday Bax Shop deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Bax Shop Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Bax Shop tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Bax Shop deals! Schrijf u nu in voor de Bax Shop nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Bax Shop. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Bax Shop winkels, vindt u op Bax Shop website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Bax Shop

Wanneer begint Black Friday bij Bax Shop?

Black Friday promoties van Bax Shop zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Bax Shop. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Bax Shop?

Tijdens Black Friday heeft Bax Shop dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

aanbieding 1

aanbieding 2

aanbieding 3

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Bax Shop bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Bax Shop verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Bax Shop voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Bax Shop Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Bax Shop Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0