Black Friday aanbiedingen van Belfius

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Belfius

Laatste folderupdate : 3/2/23

Belfius folder

Geldig: 1 Mar t/m 30 Apr

Deze Belfius folder met recente promoties is nog 38 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Belfius en bespaar op uw aankopen bij Belfius.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Belfius folder online staat?
Al 36.010 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Belfius folder online staat?
Al 58.310 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Belfius deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Belfius Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Belfius tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Belfius deals! Schrijf u nu in voor de Belfius nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Belfius. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Belfius winkels, vindt u op Belfius website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Belfius

Wanneer begint Black Friday bij Belfius?

Black Friday promoties van Belfius zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Belfius. De Belfius folder geldig van 01-03-2023 t/m 30-04-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Belfius?

Tijdens Black Friday heeft Belfius dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Mokkaroomijs

Spinazie in roomsaus

Paella met kip en groenten

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Belfius bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Belfius verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Belfius voor meer informatie over de actuele levertijden.

Belfius Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Belfius Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0