Black Friday aanbiedingen van BH

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van BH

Laatste folderupdate : 26/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste BH folder online staat?
Al 40.691 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday BH deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe BH Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van BH tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday BH deals! Schrijf u nu in voor de BH nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij BH. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de BH winkels, vindt u op BH website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van BH

Wanneer begint Black Friday bij BH?

Black Friday promoties van BH zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van BH. De folder geldig van 25-09-2023 t/m 01-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van BH?

Tijdens Black Friday heeft BH dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Korte boardshort voor heren blauw

Mwr-12 ratel en steeksleutel - 12 mm

Remschijf rotor - staal

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van BH bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door BH verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van BH voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

BH Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 BH Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0