Folders van Expert België

Expert folder

Geldig: 1 jan t/m 31 mrt
Trending

Deze Expert folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Expert klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Expert folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Expert filialen.

time
Expert Nog 1 maand geldig

Bekijk de Expert folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Expert folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Expert folder en promoties

Expert is een internationale franchiseorganisatie in elektronische artikelen met ruim 50 Expert winkels in België en een mooie webshop. Elke maand hebben zij een groot aantal aantrekkelijke aanbiedingen en promo's, die zij vermelden in de folder op onze site. Iedere Expert is een vakspeciaalzaak met een ruim assortiment audio, t.v. computer & multimedia, telefonie en tablets, smart devices, huishoudelijke apparatuur, keuken en inbouwapparatuur en persoonlijke verzorging van bekende A-merken, zoals Apple, Philips, LG, Bosch, Miele, HP, Siemens en Sony.  En zelfs voor refurb apparatuur, zoals iPads, Mac Books en iPhones kunt u bij hen terecht. Maar Expert biedt vooral ook deskundig advies, perfecte service en garantie. Bent u op zoek naar een nieuwe koelkast, een nieuwe smart tv, een mooie laptop of gsm, kijk dan eens in de wekelijkse Expert promo folder voor vele aantrekkelijke aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de uitgebreide webshop. Want: “Van Experts kun je meer verwachten”. Meer informatie over de Expert winkels, openingsuren (incl koopzondagen) de Expert promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.expert.be

Uw Expert winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Expert en betaal nooit meer teveel. Expert heeft in België 42 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Expert folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 01-01-2024 t/m 31-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Samsung EVO Plus 256GB SDXC, Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey en LG GSLV51PZXE wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Expert nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brussel, Andenne of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Expert.

Als u in de Expert folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Elektronica, zoals MediaMarkt, Krëfel of ElectroStock. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Expert soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Expert website.

Veelgestelde vragen over Expert

Waar vind ik de Expert folder van volgende week?

In de Expert folder volgende week vind je de Expert aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Expert folder van deze week?

De Expert folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Expert folder geldig van 01-01-2024 t/m 31-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Expert ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Expert?

Expert heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Expert vindt u terug in de Expert folder van 01-01-2024 t/m 31-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Expert. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Samsung EVO Plus 256GB SDXC, Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey en LG GSLV51PZXE

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Expert in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Expert. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Expert?

Op de website van Expert kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Expert vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Expert wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Expert?

Bij Expert kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Expert te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Expert folder van 01-01-2024 t/m 31-03-2024

close-icon close-icon

Is Expert nu open?

De Expert vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Expert bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Expert-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Expert de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Expert hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Expert vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Expert voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Expert folder van 01-01-2024 t/m 31-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Expert pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Expert vestigingen zijn er in België?

Expert heeft diverse filialen, op de website van Expert vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Expert in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Expert, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Expert, kan u surfen naar de website van Expert. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Expert voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Expert promo's

🛍️ Expert folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Elektronica
🕰️ Laatste folderupdate: 01-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw