Folders van Expert

Laatste folderupdate: 26-04-2022

Expert folder

Geldig: 25 apr. t/m 31 mei

Deze Expert folder met actuele aanbiedingen is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Expert en bespaar op uw aankopen bij Expert.

Expert folder

Geldig: 7 apr. t/m 7 jun.

Deze Expert folder met actuele aanbiedingen is nog 20 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Expert en bespaar op uw aankopen bij Expert.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Expert folder online staat?
Al 33.995 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Expert folder online staat?
Al 43.510 mensen gingen u voor

Expert folder en promoties

Expert is een internationale franchiseorganisatie in elektronische artikelen met ruim 50 Expert winkels in België en een mooie webshop. Elke maand hebben zij een groot aantal aantrekkelijke aanbiedingen en promo's, die zij vermelden in de folder op onze site. Iedere Expert is een vakspeciaalzaak met een ruim assortiment audio, t.v. computer & multimedia, telefonie en tablets, smart devices, huishoudelijke apparatuur, keuken en inbouwapparatuur en persoonlijke verzorging van bekende A-merken, zoals Apple, Philips, LG, Bosch, Miele, HP, Siemens en Sony.  En zelfs voor refurb apparatuur, zoals iPads, Mac Books en iPhones kunt u bij hen terecht. Maar Expert biedt vooral ook deskundig advies, perfecte service en garantie. Bent u op zoek naar een nieuwe koelkast, een nieuwe smart tv, een mooie laptop of gsm, kijk dan eens in de wekelijkse Expert promo folder voor vele aantrekkelijke aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de uitgebreide webshop. Want: “Van Experts kun je meer verwachten”. Meer informatie over de Expert winkels, openingsuren (incl koopzondagen) de Expert promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.expert.be