Bekijk de Base folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Base folder en promoties

Base is een landelijke keten telecom winkels met ruim 60 shops in België en een aantrekkelijke webshop. Iedere maand heeft men een aantal scherpe promoties, die men vermeldt in de promo folder en op de site. Het Base assortiment bestaat uit een compleet aanbod mobiele telefoons, multimedia en accessoires van de bekende grote merken zoals Nokia, LG, Motorola, Siemens, Black Berry, ScanDisk en Tom Tom. Daarnaast levert Base abonnementen en diverse service producten aan zowel particulieren, kleine zelfstandigen en bedrijven. Kijk dus in de Base promo folder voor de laatste promoties en lage prijzen of bestel direct online in de webshop. Of kijk voor nog meer aanbiedingen eens naar de Solden bij Base. Alle informatie over de Base verkooppunten, openingsuren, de Base promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.base.be

Uw Base winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Base en betaal nooit meer teveel. Base heeft in België 106 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 26-02-2024 t/m 03-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: LG GBP62PZNBC DoorCooling+, Philips AIRFRYER PHHD925270 en Logitch G502 X Gamingmuis wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Base nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Base.

Als u in de Base folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Elektronica, zoals MediaMarkt, Krëfel of ElectroStock. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Base soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Base website.

Veelgestelde vragen over Base

Waar vind ik de Base folder van volgende week?

In de Base folder volgende week vind je de Base aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Base folder van deze week?

De Base folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Base ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Base?

Base heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Base vindt u terug in de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Base. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: LG GBP62PZNBC DoorCooling+, Philips AIRFRYER PHHD925270 en Logitch G502 X Gamingmuis

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Base in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Base. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Base?

Op de website van Base kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Base vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Base wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Base?

Bij Base kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Base te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024

close-icon close-icon

Is Base nu open?

De Base vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Base bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Base-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Base de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Base hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Base vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Base voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Base pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Base vestigingen zijn er in België?

Base heeft diverse filialen, op de website van Base vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Base in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Base, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Base, kan u surfen naar de website van Base. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Base voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Base promo's

🛍️ Base folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Elektronica
🕰️ Laatste folderupdate: 01-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw