Folders van Kruidvat

Laatste folderupdate: 13-01-22

Kruidvat folder

Geldig: 18 jan. t/m 30 jan.
Trending

Deze Kruidvat folder met actuele aanbiedingen is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Kruidvat en bespaar op je aankopen bij Kruidvat.

Kruidvat magazine

Geldig: 25 okt. t/m 30 jan.
Trending

Deze Kruidvat magazine met actuele aanbiedingen is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Kruidvat en bespaar op je aankopen bij Kruidvat.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Kruidvat folder online staat?
Al 33.772 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Kruidvat folder online staat?
Al 59.700 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

Kruidvat folder en promoties

Kruidvat, onderdeel van de A.S. Watson Group, is één van de grootste drogisterijketens van de Benelux met 260 winkels in België en een aantrekkelijke webshop. Elke week geven zij een online promofolder uit met een groot aantal aantrekkelijke aanbiedingen en promoties. Het Kruidvat assortiment bestaat uit een compleet aanbod traditionele drogisterijartikelen van zowel de bekende A-merken, zoals Dove, Gillette, Prodent, Nutrilon, Colgate, Zwitsal, Pampers, Axe, als het Kruidvat eigen merk. Daarnaast heeft Kruidvat een variërend assortiment niet-cosmetische artikelen, zoals consumentelektronica, speelgoed, snoepgoed, kaarsen, wasmiddelen, schoonmaakmiddelen, luiers, huishoudtextiel en nog veel meer. Bent u op zoek naar een doos Pampers voor uw baby, Gillette scheermesjes voor uw man of een Nivea dagcrème voor uzelf en wilt u niet teveel betalen, kijk dan eens in de wekelijkse Kruidvat promo folder met aanbiedingen, promoties en non-food acties of bestel deze aanbiedingen direct online in de uitgebreide Kruidvat webshop. “Kruidvat, steeds verrassend, altijd voordelig”. Meer informatie over de Kruidvat winkels, openingsuren (incl. zondagopening) de promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.kruidvat.be