Folders van April Beauty

Laatste folderupdate: 03-02-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste April Beauty folder online staat?
Al 44.352 mensen gingen u voor

Promoties bij April Beauty

Download de gratis app met 900+ winkels

April Beauty folder en promoties

Vraagt u zich af wat er gebeurd is met Planet Parfum? Wel dat is nu veranderd in April Beauty, bekijk hier snel alle April Beauty promoties. Op deze pagina vindt u de April Beauty folder met acties, aanbiedingen en alles wat u kunt vinden in het huidige assortiment. De reclamefolder op deze pagina geeft u daarnaast ook de mogelijkheid een specifieke actie, aanbieding of promotie te vinden die op dit moment geldig is. Bekijk het in de online winkel of in een van de winkels op locatie.


Waaruit bestaat het assortiment van April Beauty?

April Beauty heeft een assortiment met verschillende verzorgings- en schoonheidsproducten. U vindt er parfums voor dames en heren, geschenken voor kinderen, make-up, gezichtsverzorging, bad- & lichaamsproducten, zonneproducten, haarverzorging en dit alles ook in reisformaat. Daarnaast kan u specifiek winkelen naar ‘groene producten’, waarbij speciaal rekening is gehouden met de planeet en de natuur. ‘We are green’, zegt April Beauty! Online in de webwinkel vindt u ook korting op veel producten, een categorie met artikelen onder de 20 euro en een categorie met ‘promoties’. Dit kan u natuurlijk ook in de winkel van April Beauty vinden. Voor meer voordelen en korting heeft deze beautyketen een loyaliteitskaart die u bij al uw aankopen kan gebruiken.


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een filiaal van April Beauty?

‘April Beauty, de beautyfan’ en omdat zij fan zijn, vindt u er de ideale schoonheidsproducten. De openingsuren liggen tussen 10u en 19u, verschillend per filiaal. U vindt onder meer winkels van April Beauty in Gent, Aalst, Torhout, Roeselare, Brussel en op veel meer plaatsen. Meer informatie over April Beauty, specifieke openingsuren en koopzondag, promoties en de reclamefolder, vindt u op de website: www.april-beauty.be/nl/