Folders van Di

Laatste folderupdate: 20-10-21

Di folder

Geldig: 20 okt. t/m 24 okt.

Deze Di folder met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Di en bespaar op je aankopen bij Di.

Di folder

Geldig: 20 okt. t/m 2 nov.

Deze Di folder met actuele aanbiedingen is nog 12 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Di en bespaar op je aankopen bij Di.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Di folder online staat?
Al 38.390 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Di folder online staat?
Al 46.995 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 800+ winkels

Di folder en promoties

Di, de beauty & careshop, is al sinds 1975 één van de grootste drogisterijketens met ruim 110 verkooppunten in België en een aantrekkelijke webshop. Maandelijks geeft Di een mooie folder uit, vol met aantrekkelijke promoties uit het hele assortiment. Dit di assortiment bestaat vooral uit beauty- en verzorgingsproducten voor vrouwen, mannen, tieners en kinderen. di levert bekende A-merken, zoals Nivea, Weleda, Kneipp, Garnier, Bourjois, Dove en Sanex. Want di staat voor goede kwaliteit en een uitstekende service. Kijk daarom voor de laatste promoties, aanbiedingen en lage prijzen in het Di beauty & care folder, voor alle aanbiedingen en promoties of blader eens door het Di magazine, voor nog meer beauty-producten en tips. En wil u extra korting vraag dan snel de Di plus-kaart aan. "Di, all about beauty." Meer informatie over de Di winkels, openingsuren, de Di  folder, het magazine en de webshop kunt u vinden op: www.di.be