Folders van Pro-Duo België

Pro-Duo folder

Geldig: 1 mrt t/m 1 mei
Trending

Deze Pro-Duo folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Pro-Duo klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Pro-Duo folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Pro-Duo filialen.

Pro-Duo folder

Geldig: 2 jan t/m 29 feb
Trending

Deze Pro-Duo folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Pro-Duo klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Pro-Duo folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Pro-Duo filialen.

time
Pro-Duo Over 2 dagen geldig

Bekijk de Pro-Duo folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Pro-Duo folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Pro-Duo folder en promoties

Pro-Duo, onderdeel van de Sally Beauty Holding, is een internationale distributeur van professionele kappers- en schoonheidsproducten met meer dan 50 hair- en beauty winkels in België en een internationale webshop. Elk jaar geven zij een mooie folder of brochure uit met een overzicht van het assortiment en een aantal promoties. Het Pro-Duo assortiment is erg breed en bestaat naast een groot aanbod meubilair en accessoires voor de inrichting van de kappers- en beauty salons ook uit een assortiment haarproducten, nagelproducten, salon benodigdheden en cosmetica van de meeste bekende A-merken, zoals Babyliss Pro, Fay, L’Oreal Professionnel, Osma, Revlon, Schwarzkopf Professional, Sibel en Wella. Allemaal professionele producten, die uit voorraad worden geleverd tegen betaalbare prijzen en van vertrouwde kwaliteit. Bent u op zoek naar salonbenodigdheden van topkwaliteit en vindt u ook service erg belangrijk, kijk dan eens in de Pro-Duo promofolder voor de actuele promoties of bestel direct online in de uitgebreide webshop. “Pro-Duo, professionele kappers- en schoonheidsproducten.” Alle informatie over de Pro-Duo winkels, de openingsuren, de promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.pro-duo.be/nlUw Pro-Duo winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Pro-Duo en betaal nooit meer teveel. Pro-Duo heeft in België 52 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Pro-Duo folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 01-03-2024 t/m 01-05-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Magnesium Citraat 100 mg, Kruidvat permanente haarkleur en Kruidvat sieraden wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Pro-Duo nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Pro-Duo.

Als u in de Pro-Duo folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Beauty en parfumerie, zoals Kruidvat, ICI PARIS XL of Di. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Pro-Duo soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Pro-Duo website.

Veelgestelde vragen over Pro-Duo

Waar vind ik de Pro-Duo folder van volgende week?

In de Pro-Duo folder volgende week vind je de Pro-Duo aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Pro-Duo folder van deze week?

De Pro-Duo folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Pro-Duo folder geldig van 01-03-2024 t/m 01-05-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Pro-Duo ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Pro-Duo?

Pro-Duo heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Pro-Duo vindt u terug in de Pro-Duo folder van 01-03-2024 t/m 01-05-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Pro-Duo. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Magnesium Citraat 100 mg, Kruidvat permanente haarkleur en Kruidvat sieraden

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Pro-Duo in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Pro-Duo. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Pro-Duo?

Op de website van Pro-Duo kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Pro-Duo vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Pro-Duo wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Pro-Duo?

Bij Pro-Duo kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Pro-Duo te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Pro-Duo folder van 01-03-2024 t/m 01-05-2024

close-icon close-icon

Is Pro-Duo nu open?

De Pro-Duo vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Pro-Duo bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Pro-Duo-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Pro-Duo de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Pro-Duo hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Pro-Duo vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Pro-Duo voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Pro-Duo folder van 01-03-2024 t/m 01-05-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Pro-Duo pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Pro-Duo vestigingen zijn er in België?

Pro-Duo heeft diverse filialen, op de website van Pro-Duo vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Pro-Duo in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Pro-Duo, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Pro-Duo, kan u surfen naar de website van Pro-Duo. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Pro-Duo voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Pro-Duo promo's

🛍️ Pro-Duo folders: 2
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Beauty en parfumerie
🕰️ Laatste folderupdate: 06-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw