Bekijk de Orange folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Orange folder en promoties

Orange, het vroegere Mobistar is met meer dan 3 miljoen klanten één van de grootste aanbieders van mobiele telefonie met ruim 160 verkooppunten in België en een mooie webshop. Elke maand geven zij een mooie promo folder uit met een aantal aantrekkelijke promoties en aanbiedingen.  Orange heeft een groot assortiment mobiele telefoons, internet diensten, abonnementen en beschikt voor de mobiele netwerken 2G, 3G, 4G, 4G+ en 4.5G. Orange is onderdeel van de Orange groep, welke een van de toonaangevende telefom operatoren is van Europa. Het merk Orange versterkt de positie als convergente operator, zowel voor de residentiële markt als die van professionals en bedrijven, door vaste en mobiele tv-diensten aan te bieden. Orange levert een uitstekende service voor een concurrerende prijs. Voor promo’s en promoties adviseren we u de Orange folder in de gaten te houden. Hierin vindt u maandelijks een overzicht van alle aanbiedingen op telefoons, smartphones en abonnementen. Hiernaast vindt u ook nieuwe modellen en informatie over het netwerk. Meer informatie over de Orange verkooppunten, de openingsuren, de promotie folder en de webshop kunt u vinden op: www.orange.be

Uw Orange winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Orange en betaal nooit meer teveel. Orange heeft in België 119 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Samsung EVO Plus 256GB SDXC, Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey en LG GSLV51PZXE wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Orange nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Orange.

Als u in de Orange folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Elektronica, zoals MediaMarkt, Krëfel of ElectroStock. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Orange soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Orange website.

Veelgestelde vragen over Orange

Waar vind ik de Orange folder van volgende week?

In de Orange folder volgende week vind je de Orange aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Orange folder van deze week?

De Orange folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Orange ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Orange?

Orange heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Orange vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Orange. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Samsung EVO Plus 256GB SDXC, Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey en LG GSLV51PZXE

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Orange in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Orange. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Orange?

Op de website van Orange kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Orange vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Orange wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Orange?

Bij Orange kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Orange te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is Orange nu open?

De Orange vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Orange bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Orange-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Orange de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Orange hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Orange vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Orange voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Orange pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Orange vestigingen zijn er in België?

Orange heeft diverse filialen, op de website van Orange vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Orange in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Orange, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Orange, kan u surfen naar de website van Orange. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Orange voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Orange promo's

🛍️ Orange folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Elektronica
🕰️ Laatste folderupdate: 19-04-2022
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw