Black Friday folders van Base

Laatste folderupdate : 2/05/2023

Base folder

Geldig: 1 mei t/m 31 mei
Trending

Deze Base folder met recente promoties is nog 4 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Base en bespaar op uw aankopen bij Base.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Base folder online staat?
Al 12.371 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Base folder online staat?
Al 50.242 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Base deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Base Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Base tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Base deals! Schrijf u nu in voor de Base nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Base. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Base winkels, vindt u op Base website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Base

Wanneer begint Black Friday bij Base?

Black Friday promoties van Base zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Base. De Base folder geldig van 01-05-2023 t/m 31-05-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Base?

Tijdens Black Friday heeft Base dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Iphone 13

Samsung galaxy a14 5g

Oppo reno8 pro 5g

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Base bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Base verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Base voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Base Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Base Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0