Folders van Alternate België

Alternate folder

Geldig: 26 feb t/m 31 mrt

Deze Alternate folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Alternate klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Alternate folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Alternate filialen.

time
Alternate Nog 1 maand geldig

Bekijk de Alternate folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Alternate folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Alternate folder en promoties

Alternate, onderdeel van Alternate Duitsland, is een multichannel aanbieder van hardware, software en entertainment en al sinds 2007 aanwezig in België met een uitgebreide webshop. Regelmatig geeft men een mooie folder uit met aantrekkelijke promoties en kortingen uit het totale assortiment. Zo kunt u bij Alternate online kiezen uit het uitgebreide assortiment A-merken van goede kwaliteit tegen speciale promo prijzen. Als extra service kunt u bij Alternate via e-mail informatie opvragen of via de helpdesk storingen oplossen. Zoekt u een Acer laptop, een Samsung tablet of een Nintendo playstation kijk dan eens in de Alternate promo folder op onze site voor de laatste promoties en actie aanbiedingen. Of kijk in de Outlet voor nog meer voordeel. Alle informatie over het Alternate assortiment, de Alternate showroom, openingsuren, de Alternate promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.alternate.be 

Uw Alternate winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Alternate en betaal nooit meer teveel. Alternate heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Alternate folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 26-02-2024 t/m 31-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: LG GBP62PZNBC DoorCooling+, Philips AIRFRYER PHHD925270 en Logitch G502 X Gamingmuis wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Alternate nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Alternate.

Als u in de Alternate folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Elektronica, zoals MediaMarkt, Krëfel of ElectroStock. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Alternate soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Alternate website.

Veelgestelde vragen over Alternate

Waar vind ik de Alternate folder van volgende week?

In de Alternate folder volgende week vind je de Alternate aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Alternate folder van deze week?

De Alternate folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Alternate folder geldig van 26-02-2024 t/m 31-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Alternate ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Alternate?

Alternate heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Alternate vindt u terug in de Alternate folder van 26-02-2024 t/m 31-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Alternate. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: LG GBP62PZNBC DoorCooling+, Philips AIRFRYER PHHD925270 en Logitch G502 X Gamingmuis

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Alternate in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Alternate. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Alternate?

Op de website van Alternate kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Alternate vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Alternate wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Alternate?

Bij Alternate kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Alternate te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Alternate folder van 26-02-2024 t/m 31-03-2024

close-icon close-icon

Is Alternate nu open?

De Alternate vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Alternate bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Alternate-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Alternate de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Alternate hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Alternate vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Alternate voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Alternate folder van 26-02-2024 t/m 31-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Alternate pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Alternate vestigingen zijn er in België?

Alternate heeft diverse filialen, op de website van Alternate vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Alternate in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Alternate, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Alternate, kan u surfen naar de website van Alternate. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Alternate voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Alternate promo's

🛍️ Alternate folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Elektronica
🕰️ Laatste folderupdate: 27-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw