Black Friday aanbiedingen van Habitat

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Habitat

Laatste folderupdate : 3/12/23

Habitat folder

Geldig: 12 Mar t/m 21 Mar

Deze Habitat folder met recente promoties is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Habitat en bespaar op uw aankopen bij Habitat.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Habitat folder online staat?
Al 54.832 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Habitat folder online staat?
Al 32.544 mensen gingen u voor

Black Friday Habitat deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Habitat Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Habitat tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Habitat deals! Schrijf u nu in voor de Habitat nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Habitat. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Habitat winkels, vindt u op Habitat website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Habitat

Wanneer begint Black Friday bij Habitat?

Black Friday promoties van Habitat zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Habitat. De Habitat folder geldig van 12-03-2023 t/m 21-03-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Habitat?

Tijdens Black Friday heeft Habitat dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Rovi set van 2 bijzettafels

Salontafel

Hanger alvi

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Habitat bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Habitat verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Habitat voor meer informatie over de actuele levertijden.

Habitat Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Habitat Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0