7 iTEK Filialen

We hebben een locatie nodig om in uw omgeving filialen te kunnen tonen.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een iTEK filiaal

Hieronder vindt u een overzicht van 7 iTEK filialen in België.

7 Steden

Populaire steden met een iTEK filiaal

Download de gratis app met 900+ winkels

iTEK adressen en openingsuren

Bekijk alle iTEK adressen en de bijbehorende openingsuren van iTEK in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de iTEK in uw buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een gesloten deur te staan. U zal nooit meer een korting mislopen want u vindt hier ook de nieuwste iTEK folder en actuele promoties. Zoekt u meer informatie over de iTEK, dan kunnen we u ook verwijzen naar de iTEK website.

Veelgestelde vragen over iTEK

Waar vind ik een iTEK winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle iTEK winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Deel uw plaatsnaam of laat ons automatisch uw locatie detecteren en u ziet in één oogopslag al de iTEK vestigingen in uw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit iTEK bij mij in de buurt?

Als u wilt weten waar de dichtstbijzijnde iTEK winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kunt u het dichtstbijzijnde filiaal van iTEK gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. iTEK heeft vestigingen in bijvoorbeeld Aarschot, Berthout en Leopoldsburg.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft iTEK?

Inmiddels heeft iTEK diverse winkels verspreid door België. De winkel in de categorie Auto en fiets heeft filialen in bijvoorbeeld Aarschot, Berthout en Leopoldsburg.

close-icon close-icon
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw