Bekijk de iTEK folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

ITEK folder en promoties

ITEK is een snelgroeiende keten vrijetijdswinkels met 7 winkels in België en een aantrekkelijke webshop.  Elke twee weken heeft ITEK een promo folder uit met aanbiedingen en promoties. Het assortiment van ITEK bestaat uit een ruime keuze stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen, accessoires en fietskleding tegen super lage prijzen. Bovendien bieden zij goede kwaliteit en een uitstekende service en zijn zij erkend verdeler van merken als: Gazelle, Union en Giant. Daarnaast heeft ITEK een ruim aanbod vrijetijdsartikelen, zoals fitness apparatuur, tuinartikelen, speelgoed en nog veel meer. “ITEK, uw vrije tijd, onze specialiteit”. Bekijk dus altijd de reclamefolder van ITEK voor de laatste kortingen en promoties. Uiteraard kunt u ook in de E-shop terecht. Meer informatie over de ITEK winkels, openingsuren, de promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.itek-webwinkel.be/

Uw iTEK winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van iTEK en betaal nooit meer teveel. iTEK heeft in België 7 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 27-11-2023 t/m 03-12-2023. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Mi Xiaomi Pro 2Trottinette Electrique Elektrische Steo, Trottinette Electrique Elektrische Step D28 en Maxxus Pompe a Pieds Pro Avec Manometre Voetpomp Pro Met Manometer wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft iTEK nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Aarschot, Berthout, Leopoldsburg of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van iTEK.

Als u in de iTEK folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Auto en fiets, zoals Auto5, Opel of Profile Tyrecenter. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij iTEK soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de iTEK website.

Veelgestelde vragen over iTEK

Wanneer begint Black Friday bij iTEK?

Black Friday promoties van iTEK zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van iTEK. De folder geldig van 27-11-2023 t/m 03-12-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van iTEK?

Tijdens Black Friday heeft iTEK dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Mi Xiaomi Pro 2Trottinette Electrique Elektrische Steo

Trottinette Electrique Elektrische Step D28

Maxxus Pompe a Pieds Pro Avec Manometre Voetpomp Pro Met Manometer

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van iTEK bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door iTEK verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van iTEK voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

iTEK promo's

🛍️ iTEK folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Auto en fiets
🕰️ Laatste folderupdate: 21-11-2023
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw