Folders van iTEK

Laatste folderupdate: 15-10-21

iTEK folder

Geldig: 14 okt. t/m 7 nov.
Trending

Deze iTEK folder met actuele aanbiedingen is nog 14 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van iTEK en bespaar op je aankopen bij iTEK.

iTEK folder

Geldig: 1 okt. t/m 24 okt.
Trending

Deze iTEK folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van iTEK en bespaar op je aankopen bij iTEK.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste iTEK folder online staat?
Al 38.539 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste iTEK folder online staat?
Al 18.721 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 800+ winkels

ITEK folder en promoties

ITEK is een snelgroeiende keten vrijetijdswinkels met 7 winkels in België en een aantrekkelijke webshop.  Elke twee weken heeft ITEK een promo folder uit met aanbiedingen en promoties. Het assortiment van ITEK bestaat uit een ruime keuze stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen, accessoires en fietskleding tegen super lage prijzen. Bovendien bieden zij goede kwaliteit en een uitstekende service en zijn zij erkend verdeler van merken als: Gazelle, Union en Giant. Daarnaast heeft ITEK een ruim aanbod vrijetijdsartikelen, zoals fitness apparatuur, tuinartikelen, speelgoed en nog veel meer. “ITEK, uw vrije tijd, onze specialiteit”. Bekijk dus altijd de reclamefolder van ITEK voor de laatste kortingen en promoties. Uiteraard kunt u ook in de E-shop terecht. Meer informatie over de ITEK winkels, openingsuren, de promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.itek-webwinkel.be/