Folders van BMW België

BMW folder

Geldig: 30 mei t/m 30 mei
Trending

Deze BMW folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor BMW klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de BMW folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische BMW filialen.

BMW folder

Geldig: 30 mei t/m 30 mei
Trending

Deze BMW folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor BMW klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de BMW folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische BMW filialen.

BMW folder

Geldig: 30 mei t/m 30 mei
Trending

Deze BMW folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor BMW klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de BMW folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische BMW filialen.

time
BMW Nog 3 maanden geldig

Bekijk de BMW folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de BMW folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

BMW promo folder en brochures

BMW, Bayerische Motoren Werke, is sinds de oprichting in 1916 uitgegroeid tot één van de grootste, Duitse automerken met 79 verdelers in België en een mooie webshop. Voor elk nieuw model geven zij een mooie promofolder of brochure uit met een overzicht van de uitvoeringen, de technische informatie, de kleuren, prijzen en promoties. BMW heeft een compleet gamma sportieve modellen, zoals de BMW 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 en 8 personenauto’s en de X1, X2, X3, X4, X5, X6 en X7 SUV’s. Daarnaast heeft BMW ook een aantal sportwagens, zoals de Z4 en de verschillende M-uitvoeringen. Op het gebied van de elektrische en plug-in hybride auto’s heeft men ook een steeds groter aanbod, zoals de i3, i4 en i8. BMW is leidend in het premium segment met meer dan 2.5 miljoen verkochte auto’s in 140 verschillende landen. Men onderscheidt zich van andere merken door de sportieve modellen, moderne techniek, de vele innovaties en comfortabel rijcomfort. Kortom: “BMW maakt rijden geweldig.” Wilt u een nieuw BMW personenwagen of SUV kopen, leasen of financieren, kijk dan eens in de BMW online promofolder of brochure op onze site voor alle modellen en promoties of bestel uw auto direct online in de webshop. Of vraag een proefrit aan bij de BMW-dealer in uw buurt. Alle informatie over de BMW-dealers, de openingsuren, de brochures, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.bmw.be
Uw BMW winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van BMW en betaal nooit meer teveel. BMW heeft in België 76 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste BMW folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 30-05-2023 t/m 30-05-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3 wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft BMW nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Brugge, Brussel, Oostende of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van BMW.

Als u in de BMW folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Auto en fiets, zoals iTEK, Auto5 of Opel. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij BMW soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de BMW website.

Veelgestelde vragen over BMW

Waar vind ik de BMW folder van volgende week?

In de BMW folder volgende week vind je de BMW aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de BMW folder van deze week?

De BMW folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De BMW folder geldig van 30-05-2023 t/m 30-05-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van BMW ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij BMW?

BMW heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij BMW vindt u terug in de BMW folder van 30-05-2023 t/m 30-05-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van BMW. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3

close-icon close-icon

Is er een filiaal van BMW in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van BMW. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van BMW?

Op de website van BMW kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van BMW vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van BMW wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij BMW?

Bij BMW kan je online bestellen, om het huidige assortiment van BMW te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de BMW folder van 30-05-2023 t/m 30-05-2024

close-icon close-icon

Is BMW nu open?

De BMW vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de BMW bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de BMW-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van BMW de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van BMW hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste BMW vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van BMW voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de BMW folder van 30-05-2023 t/m 30-05-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de BMW pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel BMW vestigingen zijn er in België?

BMW heeft diverse filialen, op de website van BMW vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van BMW in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor BMW, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor BMW, kan u surfen naar de website van BMW. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat BMW voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

BMW promo's

🛍️ BMW folders: 3
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Auto en fiets
🕰️ Laatste folderupdate: 31-05-2023
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw