Black Friday aanbiedingen van Kangoeroe

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Kangoeroe

Laatste folderupdate : 26/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Kangoeroe folder online staat?
Al 35.933 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Kangoeroe deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Kangoeroe Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Kangoeroe tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Kangoeroe deals! Schrijf u nu in voor de Kangoeroe nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Kangoeroe. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Kangoeroe winkels, vindt u op Kangoeroe website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Kangoeroe

Wanneer begint Black Friday bij Kangoeroe?

Black Friday promoties van Kangoeroe zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Kangoeroe. De folder geldig van 25-09-2023 t/m 01-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Kangoeroe?

Tijdens Black Friday heeft Kangoeroe dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Maaltijdbox

Lenovo ideapad 3 15alc6 lenovo

Roodbaarsfi let

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Kangoeroe bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Kangoeroe verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Kangoeroe voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Kangoeroe Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Kangoeroe Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0