Black Friday aanbiedingen van LEGO

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van LEGO

Laatste folderupdate : 1/13/23

LEGO folder

Geldig: 12 Jan t/m 15 Jun
Trending

Deze LEGO folder met recente promoties is nog 87 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van LEGO en bespaar op uw aankopen bij LEGO.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste LEGO folder online staat?
Al 36.027 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste LEGO folder online staat?
Al 36.744 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday LEGO deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe LEGO Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van LEGO tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday LEGO deals! Schrijf u nu in voor de LEGO nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij LEGO. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de LEGO winkels, vindt u op LEGO website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van LEGO

Wanneer begint Black Friday bij LEGO?

Black Friday promoties van LEGO zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van LEGO. De LEGO folder geldig van 12-01-2023 t/m 15-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van LEGO?

Tijdens Black Friday heeft LEGO dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Gabby's poppenhuis tuin speelset

Stitch 'n style fashion studio

Suikerspinmachine

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van LEGO bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door LEGO verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van LEGO voor meer informatie over de actuele levertijden.

LEGO Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 LEGO Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0