Black Friday aanbiedingen van Rob

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Rob

Laatste folderupdate : 4/2/23

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Rob folder online staat?
Al 41.509 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Rob deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Rob Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Rob tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Rob deals! Schrijf u nu in voor de Rob nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Rob. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Rob winkels, vindt u op Rob website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Rob

Wanneer begint Black Friday bij Rob?

Black Friday promoties van Rob zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Rob. De folder geldig van 27-03-2023 t/m 02-04-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Rob?

Tijdens Black Friday heeft Rob dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Milka chocolade eieren egg'cellent 124 g

Jumbo aardappelen

Lage salon siena

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Rob bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Rob verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Rob voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Rob Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Rob Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0