Black Friday folders van Sani-Dump

Laatste folderupdate : 28/05/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Sani-Dump folder online staat?
Al 59.128 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Sani-Dump deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Sani-Dump Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Sani-Dump tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Sani-Dump deals! Schrijf u nu in voor de Sani-Dump nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Sani-Dump. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Sani-Dump winkels, vindt u op Sani-Dump website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Sani-Dump

Wanneer begint Black Friday bij Sani-Dump?

Black Friday promoties van Sani-Dump zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Sani-Dump. De folder geldig van 22-05-2023 t/m 28-05-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Sani-Dump?

Tijdens Black Friday heeft Sani-Dump dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

KREATOR 253-DELIGE GEREEDSCHAPSTROLLEY "KRT951011"

ONTHARDINGSZOUT "SAFIR" 25 KG

BETONPLEX 244 x 122 cm

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Sani-Dump bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Sani-Dump verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Sani-Dump voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Sani-Dump Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Sani-Dump Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0