Black Friday folders van Van Dalen

Laatste folderupdate : 23/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Van Dalen folder online staat?
Al 44.883 mensen gingen u voor

Black Friday Van Dalen deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Van Dalen Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Van Dalen tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Van Dalen deals! Schrijf u nu in voor de Van Dalen nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Van Dalen. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Van Dalen winkels, vindt u op Van Dalen website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Van Dalen

Wanneer begint Black Friday bij Van Dalen?

Black Friday promoties van Van Dalen zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Van Dalen. De folder geldig van 18-09-2023 t/m 24-09-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Van Dalen?

Tijdens Black Friday heeft Van Dalen dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Raamstickers

Spinning candy

Melkchocolade in netie

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Van Dalen bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Van Dalen verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Van Dalen voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Van Dalen Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Van Dalen Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0