Black Friday folders van Woodtex

Laatste folderupdate : 21/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Woodtex folder online staat?
Al 43.621 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Woodtex deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Woodtex Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Woodtex tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Woodtex deals! Schrijf u nu in voor de Woodtex nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Woodtex. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Woodtex winkels, vindt u op Woodtex website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Woodtex

Wanneer begint Black Friday bij Woodtex?

Black Friday promoties van Woodtex zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Woodtex. De folder geldig van 18-09-2023 t/m 24-09-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Woodtex?

Tijdens Black Friday heeft Woodtex dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Ор gamma wood & wall

Op tegelniveleer- systeem

Hanglamp goud

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Woodtex bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Woodtex verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Woodtex voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Woodtex Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Woodtex Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0