Black Friday folders van Bakker

Laatste folderupdate : 6/06/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Bakker folder online staat?
Al 37.778 mensen gingen u voor

Black Friday Bakker deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Bakker Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Bakker tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Bakker deals! Schrijf u nu in voor de Bakker nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Bakker. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Bakker winkels, vindt u op Bakker website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Bakker

Wanneer begint Black Friday bij Bakker?

Black Friday promoties van Bakker zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Bakker. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Bakker?

Tijdens Black Friday heeft Bakker dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

PLAYTIVEⓇ Schommel of klimtouw

Anione likmat kat

Loungeset Rosa. 3-delig, , 160 x 76 x 71 cm en een koffietafel, 60 x 60 x 33 cm, inclusief kussens.

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Bakker bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Bakker verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Bakker voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Bakker Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Bakker Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0