Black Friday aanbiedingen van Bouwpunt

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Bouwpunt

Laatste folderupdate : 3/20/23

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Bouwpunt folder online staat?
Al 51.758 mensen gingen u voor

Black Friday Bouwpunt deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Bouwpunt Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Bouwpunt tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Bouwpunt deals! Schrijf u nu in voor de Bouwpunt nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Bouwpunt. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Bouwpunt winkels, vindt u op Bouwpunt website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Bouwpunt

Wanneer begint Black Friday bij Bouwpunt?

Black Friday promoties van Bouwpunt zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Bouwpunt. De folder geldig van 20-03-2023 t/m 26-03-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Bouwpunt?

Tijdens Black Friday heeft Bouwpunt dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Sport Valley Softshell Schoenen Ventoux

Gamma 1x dekkend

Houtskoolbarbecue kogelmodel

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Bouwpunt bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Bouwpunt verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Bouwpunt voor meer informatie over de actuele levertijden.

Bouwpunt Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Bouwpunt Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0