Black Friday aanbiedingen van CenB

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van CenB

Laatste folderupdate : 3/22/23

CenB folder

Geldig: 22 Mar t/m 4 Apr

Deze CenB folder met recente promoties is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van CenB en bespaar op uw aankopen bij CenB.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste CenB folder online staat?
Al 54.176 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste CenB folder online staat?
Al 17.335 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday CenB deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe CenB Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van CenB tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday CenB deals! Schrijf u nu in voor de CenB nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij CenB. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de CenB winkels, vindt u op CenB website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van CenB

Wanneer begint Black Friday bij CenB?

Black Friday promoties van CenB zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van CenB. De CenB folder geldig van 22-03-2023 t/m 04-04-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van CenB?

Tijdens Black Friday heeft CenB dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Deluxe scampi fritti nr. 7406736

Klein vierkant brood, wit of bruin nr. 6610949 - 6610950 - 6610951 - 6610952

Summerwain domaine vinsmoselle wit of rose 75 cl

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van CenB bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door CenB verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van CenB voor meer informatie over de actuele levertijden.

CenB Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 CenB Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0