Black Friday aanbiedingen van Catimini

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Catimini

Laatste folderupdate : 3/13/23

Catimini folder

Geldig: 13 Mar t/m 22 Mar

Deze Catimini folder met recente promoties is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Catimini en bespaar op uw aankopen bij Catimini.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Catimini folder online staat?
Al 24.908 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Catimini folder online staat?
Al 41.997 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Catimini deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Catimini Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Catimini tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Catimini deals! Schrijf u nu in voor de Catimini nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Catimini. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Catimini winkels, vindt u op Catimini website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Catimini

Wanneer begint Black Friday bij Catimini?

Black Friday promoties van Catimini zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Catimini. De Catimini folder geldig van 13-03-2023 t/m 22-03-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Catimini?

Tijdens Black Friday heeft Catimini dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Schort 63 x 79 cm

Kinderschort

Short flared dress

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Catimini bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Catimini verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Catimini voor meer informatie over de actuele levertijden.

Catimini Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Catimini Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0