Black Friday folders van Colnago

Laatste folderupdate : 28/05/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Colnago folder online staat?
Al 31.519 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Colnago deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Colnago Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Colnago tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Colnago deals! Schrijf u nu in voor de Colnago nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Colnago. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Colnago winkels, vindt u op Colnago website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Colnago

Wanneer begint Black Friday bij Colnago?

Black Friday promoties van Colnago zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Colnago. De folder geldig van 22-05-2023 t/m 28-05-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Colnago?

Tijdens Black Friday heeft Colnago dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

ROCKRIDER VÉLO VTT ST 530 JAUNE 27,5"

BTWIN VTT ENFANT ROCKRIDER ST 900 24 POUCES 9-12 ANS ROUGE

ROCKRIDER VÉLO VTT CROSS COUNTRY XC 120 CADRE ALU ROUGE

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Colnago bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Colnago verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Colnago voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Colnago Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Colnago Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0