Black Friday folders van Desigual

Laatste folderupdate : 25/05/2023

Desigual folder

Geldig: 24 mei t/m 12 jul.

Deze Desigual folder met recente promoties is nog 34 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Desigual en bespaar op uw aankopen bij Desigual.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Desigual folder online staat?
Al 23.363 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Desigual folder online staat?
Al 29.373 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Desigual deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Desigual Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Desigual tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Desigual deals! Schrijf u nu in voor de Desigual nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Desigual. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Desigual winkels, vindt u op Desigual website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Desigual

Wanneer begint Black Friday bij Desigual?

Black Friday promoties van Desigual zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Desigual. De Desigual folder geldig van 24-05-2023 t/m 12-07-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Desigual?

Tijdens Black Friday heeft Desigual dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Crossbody tas

Theedoek

Beker

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Desigual bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Desigual verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Desigual voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Desigual Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Desigual Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0