Black Friday folders van Fendi

Laatste folderupdate : 9/06/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Fendi folder online staat?
Al 20.380 mensen gingen u voor

Black Friday Fendi deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Fendi Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Fendi tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Fendi deals! Schrijf u nu in voor de Fendi nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Fendi. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Fendi winkels, vindt u op Fendi website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Fendi

Wanneer begint Black Friday bij Fendi?

Black Friday promoties van Fendi zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Fendi. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Fendi?

Tijdens Black Friday heeft Fendi dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Crossbody tas

Theedoek

Beker

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Fendi bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Fendi verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Fendi voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Fendi Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Fendi Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0