Black Friday folders van Home24

Laatste folderupdate : 6/06/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Home24 folder online staat?
Al 53.566 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Home24 deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Home24 Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Home24 tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Home24 deals! Schrijf u nu in voor de Home24 nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Home24. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Home24 winkels, vindt u op Home24 website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Home24

Wanneer begint Black Friday bij Home24?

Black Friday promoties van Home24 zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Home24. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Home24?

Tijdens Black Friday heeft Home24 dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Tim bloempot

Grindsted barkruk

Idafelicia

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Home24 bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Home24 verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Home24 voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Home24 Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Home24 Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0