Black Friday aanbiedingen van Kia

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Kia

Laatste folderupdate : 26/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Kia folder online staat?
Al 15.761 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Kia deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Kia Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Kia tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Kia deals! Schrijf u nu in voor de Kia nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Kia. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Kia winkels, vindt u op Kia website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Kia

Wanneer begint Black Friday bij Kia?

Black Friday promoties van Kia zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Kia. De folder geldig van 25-09-2023 t/m 01-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Kia?

Tijdens Black Friday heeft Kia dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Mi Xiaomi Pro 2Trottinette Electrique Elektrische Steo

Strap 100-3p

Regular 100 2m00 sf

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Kia bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Kia verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Kia voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Kia Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Kia Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0