Folders van Kia België

Kia folder

Geldig: 5 okt t/m 5 okt
Trending

Deze Kia folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Kia klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Kia folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Kia filialen.

Kia folder

Geldig: 5 okt t/m 5 okt
Trending

Deze Kia folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Kia klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Kia folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Kia filialen.

Kia Picanto folder

Geldig: 5 okt t/m 5 okt
Trending

Deze Kia Picanto folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Kia klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Kia Picanto folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Kia filialen.

Kia Rio folder

Geldig: 5 okt t/m 5 okt
Trending

Deze Kia Rio folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Kia klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Kia Rio folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Kia filialen.

Kia XCeed folder

Geldig: 5 okt t/m 5 okt
Trending

Deze Kia XCeed folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Kia klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Kia XCeed folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Kia filialen.

Kia Niro folder

Geldig: 5 okt t/m 5 okt
Trending

Deze Kia Niro folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Kia klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Kia Niro folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Kia filialen.

Kia e-Soul folder

Geldig: 5 okt t/m 5 okt
Trending

Deze Kia e-Soul folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Kia klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Kia e-Soul folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Kia filialen.

Kia Sportage folder

Geldig: 5 okt t/m 5 okt
Trending

Deze Kia Sportage folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Kia klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Kia Sportage folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Kia filialen.

time
Kia Nog 7 maanden geldig

Bekijk de Kia folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Kia folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Uw Kia winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Kia en betaal nooit meer teveel. Kia heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Kia folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 05-10-2023 t/m 05-10-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3 wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Kia nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Kia.

Als u in de Kia folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Auto en fiets, zoals iTEK, Auto5 of Opel. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Kia soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Kia website.

Veelgestelde vragen over Kia

Waar vind ik de Kia folder van volgende week?

In de Kia folder volgende week vind je de Kia aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Kia folder van deze week?

De Kia folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Kia folder geldig van 05-10-2023 t/m 05-10-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Kia ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Kia?

Kia heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Kia vindt u terug in de Kia folder van 05-10-2023 t/m 05-10-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Kia. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Kia in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Kia. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Kia?

Op de website van Kia kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Kia vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Kia wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Kia?

Bij Kia kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Kia te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Kia folder van 05-10-2023 t/m 05-10-2024

close-icon close-icon

Is Kia nu open?

De Kia vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Kia bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Kia-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Kia de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Kia hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Kia vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Kia voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Kia folder van 05-10-2023 t/m 05-10-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Kia pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Kia vestigingen zijn er in België?

Kia heeft diverse filialen, op de website van Kia vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Kia in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Kia, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Kia, kan u surfen naar de website van Kia. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Kia voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Kia promo's

🛍️ Kia folders: 8
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Auto en fiets
🕰️ Laatste folderupdate: 09-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw