Black Friday Kixx Online deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Kixx Online Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Kixx Online tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Kixx Online deals! Schrijf u nu in voor de Kixx Online nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Kixx Online. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Kixx Online winkels, vindt u op Kixx Online website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Kixx Online

Wanneer begint Black Friday bij Kixx Online?

Black Friday promoties van Kixx Online zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Kixx Online. De folder geldig van 04-12-2023 t/m 10-12-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Kixx Online?

Tijdens Black Friday heeft Kixx Online dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

DKNY bodymist Be Delicious 250 ml

Gucci eau de parfum Flora Gorgeous Jasmine 30 ml

Max Factor lipstick Lipfinity

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Kixx Online bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Kixx Online verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Kixx Online voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Kixx Online Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Kixx Online Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw