Black Friday aanbiedingen van Lexus

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Lexus

Laatste folderupdate : 26/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Lexus folder online staat?
Al 21.358 mensen gingen u voor

Black Friday Lexus deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Lexus Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Lexus tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Lexus deals! Schrijf u nu in voor de Lexus nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Lexus. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Lexus winkels, vindt u op Lexus website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Lexus

Wanneer begint Black Friday bij Lexus?

Black Friday promoties van Lexus zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Lexus. De folder geldig van 25-09-2023 t/m 01-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Lexus?

Tijdens Black Friday heeft Lexus dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Mi Xiaomi Pro 2Trottinette Electrique Elektrische Steo

Strap 100-3p

Regular 100 2m00 sf

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Lexus bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Lexus verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Lexus voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Lexus Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Lexus Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0