Elektro

Geldig: 28 jul. t/m 10 aug.
Deze promotie is verlopen!

Folders met Elektro promoties

Meno folder

Nog 1 week geldig
Makro
Makro

Elektro

Deze promotie is verlopen!
€ 329,00
€ 279,65
Actuele Elektro promotie bij Makro uit de folder van 28-07 t/m 10-08.
Geldig: 28 jul. t/m 10 aug.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Makro folder of Makro website zijn leidend.
Laatste update: 11-08-21
Bekijk actuele promoties hier
Actuele Makro folder
Nieuw

Makro folder

Nog 12 dagen geldig

Elektro promotie en online acties uit de actuele Makro folder

Deze Elektro is nu in de aanbieding bij Makro. Bekijk ook de actuele Makro folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Elektro online via Makro website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Elektro aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Elektro promotie in de Makro folder van volgende week?

Wanneer is Elektro in de aanbieding? of "ik wil weten of Elektro volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Elektro in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Elektro komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Elektro in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Makro reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.