Folders van Multi bazar België

Multi bazar catalogus

Geldig: 1 jan t/m 31 dec

Deze Multi bazar catalogus met recente promoties is speciaal samengesteld voor Multi bazar klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Multi bazar catalogus van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Multi bazar filialen.

time
Multi bazar Nog 10 maanden geldig

Bekijk de Multi bazar folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Multi bazar folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Multi Bazar folder en promoties

Multi  Bazar is een bekende groep bazarwinkels met 2 vestigingen in België en een aantrekkelijke webshop. Het assortiment van Multi Bazar bestaat onder andere uit: doe-het-zelf artikelen, sanitair, elektro, tuinartikelen, cadeauartikelen, diervoeders, speelgoed, babyartikelen, verlichting, mode en multimedia. Door grootschalige inkoop kan Multi Bazar u goede kwaliteit bieden voor lage prijzen. Kijk voor u naar de winkel gaat eerst even in de Multi Bazar promo folder voor de laatste promoties en aanbiedingen of bestel direct online in de webshop. "Multi Bazar, kwaliteit, voordelig, service." Meer informatie over de Multi Bazar winkels, openingsuren, de promotie folder en de webshop kunt u vinden op: www.multibazar.be 

Uw Multi bazar winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Multi bazar en betaal nooit meer teveel. Multi bazar heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Multi bazar catalogus vindt u promoties die geldig zijn vanaf 01-01-2024 t/m 31-12-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Re-load USB dual auto-snellader, Gaming rugzak en Hoodadoo hoeslaken voor ledikant wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Multi bazar nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Multi bazar.

Als u in de Multi bazar folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Discount, zoals Action, Big Bazar of Verthus. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Multi bazar soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Multi bazar website.

Veelgestelde vragen over Multi bazar

Waar vind ik de Multi bazar folder van volgende week?

In de Multi bazar folder volgende week vind je de Multi bazar aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Multi bazar folder van deze week?

De Multi bazar folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Multi bazar catalogus geldig van 01-01-2024 t/m 31-12-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Multi bazar ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Multi bazar?

Multi bazar heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Multi bazar vindt u terug in de Multi bazar catalogus van 01-01-2024 t/m 31-12-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Multi bazar. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Re-load USB dual auto-snellader, Gaming rugzak en Hoodadoo hoeslaken voor ledikant

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Multi bazar in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Multi bazar. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Multi bazar?

Op de website van Multi bazar kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Multi bazar vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Multi bazar wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Multi bazar?

Bij Multi bazar kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Multi bazar te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Multi bazar catalogus van 01-01-2024 t/m 31-12-2024

close-icon close-icon

Is Multi bazar nu open?

De Multi bazar vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Multi bazar bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Multi bazar-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Multi bazar de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Multi bazar hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Multi bazar vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Multi bazar voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Multi bazar catalogus van 01-01-2024 t/m 31-12-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Multi bazar pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Multi bazar vestigingen zijn er in België?

Multi bazar heeft diverse filialen, op de website van Multi bazar vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Multi bazar in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Multi bazar, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Multi bazar, kan u surfen naar de website van Multi bazar. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Multi bazar voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Multi bazar promo's

🛍️ Multi bazar folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Discount
🕰️ Laatste folderupdate: 02-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw