Folders van Zeeman

Laatste folderupdate: 20-05-2022

Zeeman folder

Geldig: 21 mei t/m 27 mei
Trending

Deze Zeeman folder met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Zeeman en bespaar op uw aankopen bij Zeeman.

Zeeman folder - Babycollectie voorjaar

Geldig: 19 feb. t/m 3 jun.
Trending

Deze Zeeman folder - Babycollectie voorjaar met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Zeeman en bespaar op uw aankopen bij Zeeman.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Zeeman folder online staat?
Al 55.862 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Zeeman folder online staat?
Al 35.164 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

Zeeman folder en promoties

Als u op zoek bent naar goede kleding aan de laagste prijs dan moet u bij Zeeman zijn, één van de grootste kleding- en textielsupermarktketen van Europa, onderdeel van Zeeman Groep. In de wekelijkse Zeeman folder vindt u promoties, acties, aanbiedingen en korting op kleding en textiel met slim ontwerp gemaakt van goede materialen. Niet alleen in een Zeeman winkel vindt u textiel aan de laagste prijs, ook in de webwinkel kan u genieten van een interessante Zeeman promotie, aanbieding of voordelige actie.


Wat kan je vinden in het assortiment van Zeeman?

Bij Zeeman kan u kiezen uit een ruim assortiment van kwalitatieve basics en textiel voor het hele gezin met een wisselend assortiment niet-textielproducten. Wanneer u door de reclamefolder bladert, zal u merken dat er zowel voor dames, heren, kinderen en baby’s verantwoord gemaakte kleding te vinden is. Bent u op zoek naar kwalitatief textiel om uw woning mee op te fleuren? In het assortiment ‘Thuis’ vindt u alles wat u nodig heeft aan de laagste prijs. De Zeeman formule is eenvoudig, maar houdt veel in en omdat Zeeman graag zuinig is en niets wil weggooien, kan u bij de categorie ‘Eindereeks’, kleding en textiel in uitverkoop terugvinden.


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik winkels Zeeman?

‘Zo eenvoudig kan het zijn.’ Dit ziet u terug in de ruim 276 winkels in België en de 1294 winkels in Europa. U kan online kleding en textiel vinden, door Bpost bij u thuisbezorgd of u kan langsgaan in een Zeeman winkel met openingsuren tussen 9u en 18u. Blader eerst door de promotie folders van deze en volgende week, zo mist u geen enkele actie! Meer informatie over een Zeeman filiaal, openingsuren, de Zeeman promotie folder en de webwinkel kunt u vinden op: www.zeeman.com/nl_be


Veelgestelde vragen over Zeeman

Wat kan je online bestellen bij Zeeman?

Om het meest actuele assortiment van Zeeman te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. De aanbiedingen die op dit moment gelden zijn die uit de Zeeman folder van 21-05-2022 t/m 27-05-2022