Folders van TEDi België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste TEDi folder online staat?
Al 28.915 mensen gingen u voor

Bekijk de TEDi folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de TEDi folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Uw TEDi winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van TEDi en betaal nooit meer teveel. TEDi heeft in België 2 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Hoeksalon, Gordijn Velours Romeo Roze en DRAGEHODE FLEECEPLAID wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft TEDi nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van TEDi.

Als u in de TEDi folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Wonen, zoals Jysk, Kwantum of Leen Bakker. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij TEDi soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de TEDi website.

Veelgestelde vragen over TEDi

Waar vind ik de TEDi folder van volgende week?

In de TEDi folder volgende week vind je de TEDi aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de TEDi folder van deze week?

De TEDi folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van TEDi ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij TEDi?

TEDi heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij TEDi vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van TEDi. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Hoeksalon, Gordijn Velours Romeo Roze en DRAGEHODE FLEECEPLAID

close-icon close-icon

Is er een filiaal van TEDi in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van TEDi. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van TEDi?

Op de website van TEDi kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van TEDi vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van TEDi wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij TEDi?

Bij TEDi kan je online bestellen, om het huidige assortiment van TEDi te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is TEDi nu open?

De TEDi vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de TEDi bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de TEDi-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van TEDi de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van TEDi hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste TEDi vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van TEDi voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de TEDi pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel TEDi vestigingen zijn er in België?

TEDi heeft diverse filialen, op de website van TEDi vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van TEDi in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor TEDi, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor TEDi, kan u surfen naar de website van TEDi. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat TEDi voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

TEDi promo's

🛍️ TEDi folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Wonen
🕰️ Laatste folderupdate: 15-01-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw