Folders van Henders & Hazel

Laatste folderupdate: 04-05-2022

Henders & Hazel folder

Geldig: 3 mei t/m 30 jun.

Deze Henders & Hazel folder met actuele aanbiedingen is nog 39 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Henders & Hazel en bespaar op uw aankopen bij Henders & Hazel.

Henders & Hazel folder

Geldig: 2 mei t/m 22 jun.

Deze Henders & Hazel folder met actuele aanbiedingen is nog 31 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Henders & Hazel en bespaar op uw aankopen bij Henders & Hazel.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Henders & Hazel folder online staat?
Al 37.079 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Henders & Hazel folder online staat?
Al 34.234 mensen gingen u voor

Promoties bij Henders & Hazel

Download de gratis app met 900+ winkels

Henders & Hazel folder en promoties

Henders & Hazel is een bekende ontwerper en ontwikkelaar van eigentijdse en karaktervolle meubelen, verkrijgbaar in 30 winkels in België en de mooie webshop. Regelmatig heeft men een aantal aantrekkelijke promoties, die men vermeldt in de promo folder op onze site . Het Henders & Hazel assortiment bestaat o.a. uit kasten, eetkamertafels en stoelen, banken en fauteuils en multimedia meubels. Kies je voor Henders & Hazel dan kies je voor design, kwaliteit, originaliteit en service. Kijk in de Hendel & Hazel promo folder of catalogus voor de laatste aanbiedingen en promoties of ga naar de site voor de complete Henders & Hazel collectie. Meer informatie over de Hendel & Hazel winkels, openingstijden, incl. koopzondag , de folder en de webshop kunt u vinden op: www.hendersandhazel.nl/