Bekijk de C&A folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

C&A folder en promoties

C&A is een bekende keten modezaken met 138 winkels in België en een aantrekkelijke online shop. Elke week hebben zij een aantal promo's, die zij vermelden in de folder op onze site. C&A is marktleider in de branche en biedt actuele kwaliteitsmode voor de hele familie voor aantrekkelijke prijzen. Daarnaast wil C&A zijn klanten verrassen met bijzondere collecties, campagnes en aantrekkelijke promoties. Bent u op zoek naar een nieuwe outfit, een winterjas of een nieuwe jeans, kijk dan eens in de C&A promo folder of op de site voor de laatste aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de C&A webshop. Meer informatie over de C&A winkels, openingsuren incl. koopzondag, de online promofolder en de webshop kunt u vinden op: www.c-and-a.com/be

Uw C&A winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van C&A en betaal nooit meer teveel. C&A heeft in België 100 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 26-02-2024 t/m 03-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft C&A nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van C&A.

Als u in de C&A folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Kleding en schoenen, zoals Zeeman, Damart of Bristol. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij C&A soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de C&A website.

Veelgestelde vragen over C&A

Waar vind ik de C&A folder van volgende week?

In de C&A folder volgende week vind je de C&A aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de C&A folder van deze week?

De C&A folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van C&A ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij C&A?

C&A heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij C&A vindt u terug in de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van C&A. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps

close-icon close-icon

Is er een filiaal van C&A in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van C&A. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van C&A?

Op de website van C&A kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van C&A vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van C&A wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij C&A?

Bij C&A kan je online bestellen, om het huidige assortiment van C&A te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024

close-icon close-icon

Is C&A nu open?

De C&A vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de C&A bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de C&A-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van C&A de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van C&A hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste C&A vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van C&A voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de C&A pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel C&A vestigingen zijn er in België?

C&A heeft diverse filialen, op de website van C&A vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van C&A in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor C&A, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor C&A, kan u surfen naar de website van C&A. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat C&A voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

C&A promo's

🛍️ C&A folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Kleding en schoenen
🕰️ Laatste folderupdate: 17-01-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw