Folders van Wibra België

Wibra folder

Geldig: 12 feb t/m 25 feb
Trending

Deze Wibra folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Wibra klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Wibra folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Wibra filialen.

time
Wibra Nog 3 dagen geldig

Bekijk de Wibra folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Wibra folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Wibra folder en promoties

Wibra is een internationaal opererende kleding discounter met ruim 88 winkels in België en Luxemburg . Elke twee weken hebben zij een groot aantal aantrekkelijke promoties uit het totale assortiment, die zij vermelden in de promo folder. Dit Wibra assortiment bestaat o.a. uit dames-, heren- en kinderkleding, babyartikelen, ondergoed, hobbyartikelen, speelgoed, textiel, verzorgingsartikelen en huishoudelijke producten, die worden aangeboden tegen discount prijzen. Raadpleeg voor uw kledingaankopen altijd de Wibra promofolder of flyer voor de laatste promoties, aanbiedingen en actie prijzen. Want bij Wibra is kwaliteit zeker betaalbaar: “Wibra, Echt wel”. Meer informatie over de Wibra winkels, openingsuren, incl. zondagopening en de Wibra promo folder kunt u vinden op: www.wibra.be

Uw Wibra winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Wibra en betaal nooit meer teveel. Wibra heeft in België 77 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Wibra folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 12-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 77 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Cakevorm, Sence babydoekjes en Nescafé oploskoffie wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Wibra nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Wibra.

Als u in de Wibra folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Baby en kind, zoals Trafic, Baby & Tiener of JBC. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Wibra soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Wibra website.

Veelgestelde vragen over Wibra

Waar vind ik de Wibra folder van volgende week?

In de Wibra folder volgende week vind je de Wibra aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Wibra folder van deze week?

De Wibra folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Wibra folder geldig van 12-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Wibra ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Wibra?

Wibra heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Wibra vindt u terug in de Wibra folder van 12-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Wibra. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Cakevorm, Sence babydoekjes en Nescafé oploskoffie

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Wibra in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Wibra. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Wibra?

Op de website van Wibra kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Wibra vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Wibra wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Wibra?

Bij Wibra kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Wibra te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Wibra folder van 12-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is Wibra nu open?

De Wibra vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Wibra bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Wibra-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Wibra de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Wibra hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Wibra vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Wibra voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Wibra folder van 12-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Wibra pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Wibra vestigingen zijn er in België?

Wibra heeft diverse filialen, op de website van Wibra vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Wibra in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Wibra, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Wibra, kan u surfen naar de website van Wibra. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Wibra voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Wibra promo's

🛍️ Wibra folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 77
🏷️ Categorie: Baby en kind
🕰️ Laatste folderupdate: 10-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw