Black Friday aanbiedingen van Maxi Bazar

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Maxi Bazar

Laatste folderupdate : 26/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Maxi Bazar folder online staat?
Al 26.306 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Maxi Bazar deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Maxi Bazar Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Maxi Bazar tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Maxi Bazar deals! Schrijf u nu in voor de Maxi Bazar nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Maxi Bazar. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Maxi Bazar winkels, vindt u op Maxi Bazar website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Maxi Bazar

Wanneer begint Black Friday bij Maxi Bazar?

Black Friday promoties van Maxi Bazar zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Maxi Bazar. De folder geldig van 25-09-2023 t/m 01-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Maxi Bazar?

Tijdens Black Friday heeft Maxi Bazar dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Knauf goldband 20 kg

Ор gamma wood & wall

LAMPE SUSPENDUE DORÉE

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Maxi Bazar bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Maxi Bazar verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Maxi Bazar voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Maxi Bazar Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Maxi Bazar Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0