Folders van Meno Pro

Laatste folderupdate: 01-10-21

Meno Pro folder

Geldig: 1 okt. t/m 30 nov.
Trending

Deze Meno Pro folder met actuele aanbiedingen is nog 43 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Meno Pro en bespaar op je aankopen bij Meno Pro.

Meno Pro folder

Geldig: 1 okt. t/m 12 dec.
Trending

Deze Meno Pro folder met actuele aanbiedingen is nog 55 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Meno Pro en bespaar op je aankopen bij Meno Pro.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Meno Pro folder online staat?
Al 33.613 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Meno Pro folder online staat?
Al 48.123 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 800+ winkels

MENO Pro folder en promoties

MENO Pro, onderdeel van de Meno-group, is een netwerk van zelfstandige verkooppunten in doe-het-zelf artikelen met ruim 55 winkels in België en Luxemburg en een aantrekkelijke webshop. Elke maand hebben zij een aantal aantrekkelijke promoties, die zij vermelden in de promo folder op onze site. Het assortiment van MENO Pro bestaat uit gereedschappen, ijzerwaren en doe-het-zelf artikelen van de bekende A-merken. Daarnaast voert MENO Pro ook een aantal eigen merken, zoals Meno, Ironside en Tooxem, merken die garant staan voor professionele kwaliteit voor de vakman. Deze assortiment, gecombineerd met een uitstekende service en vakmanschap, maakt MENO Pro uw partner voor elke klus. Maandelijks geeft MENO Pro een folder uit met nieuwe artikelen, promoties en aanbiedingen. Uiteraard kunt u ook een van de flyers bekijken en een bestelling plaatsen op de MENO Pro e-shop. Meer informatie over de MENO Pro winkels, openingsuren incl. zondagopening, de folder en de webshop kunt u vinden op: http://www.meno.be