Folders van Brico

Laatste folderupdate: 13-01-22

Brico folder

Geldig: 13 jan. t/m 31 mrt.
Trending

Deze Brico folder met actuele aanbiedingen is nog 69 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Brico en bespaar op je aankopen bij Brico.

Brico folder

Geldig: 5 jan. t/m 25 jan.
Trending

Deze Brico folder met actuele aanbiedingen is nog 4 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Brico en bespaar op je aankopen bij Brico.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Brico folder online staat?
Al 34.568 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Brico folder online staat?
Al 31.520 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

Brico folder en promoties

Brico is één van de grootste keten doe-het-zelf-zaken met ruim 144 winkels in België en een aantrekkelijke webshop. Elke maand geeft men een mooie folder uit met aantrekkelijke aanbiedingen uit het complete assortiment. Brico voert een assortiment doe-het-zelf artikelen, tuinartikelen en binnenhuis- en buitenhuis decoratie. Maar Brico biedt u ook kwaliteit en service en vele aanbiedingen. Bent u op zoek naar laminaat voor uw woonkamer of verf voor uw trap kijk dan eerst op de Brico folder voor de wekelijkse aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de Brico webshop. En vraag een Brico Klantenkaart aan voor extra korting. “Voor de makers, Brico”. Meer informatie over de Brico winkels, openingsuren incl. koopzondag, de promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.brico.be