Folders van HandyHome

Laatste folderupdate: 21-10-21

HandyHome folder

Geldig: 28 okt. t/m 21 nov.

Deze HandyHome folder met actuele aanbiedingen is nog 31 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van HandyHome en bespaar op je aankopen bij HandyHome.

HandyHome folder

Geldig: 14 okt. t/m 14 nov.

Deze HandyHome folder met actuele aanbiedingen is nog 24 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van HandyHome en bespaar op je aankopen bij HandyHome.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste HandyHome folder online staat?
Al 47.332 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste HandyHome folder online staat?
Al 12.190 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 800+ winkels

HandyHome folder en promoties

HandyHome, onderdeel van de Meno groep, is de grootste coöperatieve vennootschap in doe-het-zelf artikelen met 56 winkels in België en een aantrekkelijke webshop. Elke maand hebben zij een aantal aantrekkelijke aanbiedingen, die zij vermelden in de folder op onze site. Het HandyHome assortiment bestaat uit een compleet aanbod gereedschappen, ijzerwaren, sanitair, elektra, tuinmachines en hout van uitstekende kwaliteit voor zowel de hobbyist als de vakman. Wilt u gaan bouwen of verbouwen of bent u een enthousiast klusser, doorblader dan eens de HandyHome promo folder voor de beste aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de HandyHome online shop. Want door hun jarenlange ervaring en akkoorden met meer dan 1000 leveranciers bieden zij u een assortiment van veel bekende A-merken voor scherpe prijzen. Maar ook de eigen merken en huismerken, van dezelfde kwaliteit voor nog lagere prijzen, zijn erg populair.  “HandyHome, de beste kwaliteit, de beste keus.” Meer informatie over de HandyHome winkels, de openingsuren incl. zondagopening, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.handyhome.be